FR
 

Het restaurant

Na 10 jaar zijn sporen te hebben verdiend bij Foru in Bellevaux, vond chef Frédéric Dumonceaux de tijd rijp om een eigen zaak te starten. Vandaag roeren hij en zijn vrouw Ide samen in de potten en staan ze beurtelings in de keuken en in de zaal, met slechts een doel voor ogen: u gastronomisch verwennen.

le restaurant

Franse keuken met een vleugje Azië

A la carte of toch liever een menu? De kaart biedt bistronomische vlees-, vis- en wildgerechten, met aandacht voor lokale ‘terroir’ producten. Id blijft trouw aan haar Aziatische roots en voegt er enkele Thaise specialiteiten en smaken aan toe. U kiest gewoon waar u zin in hebt!

la terrasse

Een intiem en warm kader.

Aux Petits Bouchons is een en al gezelligheid. Het verfijnde interieur weerspiegelt de Ardense bossen en natuur. Een tiental tafels biedt plaats voor 34 gasten. Dat is weinig… maar toch ook veel. Reserveer dus tijdig een tafeltje, zeker in het weekend.

la cuisine

Een uitnodigend terras om te genieten van het mooie weer.

Aux Petits Bouchons biedt een schaduwrijk terras met 40 plaatsen, omzoomd door een petanqueveldje. De keuken is gesloten tussen 14 en 18.30 uur. Maar u kunt bij ons steeds terecht voor een drankje of een ijsje, pannenkoek of ander dessertje. Bij mooi weer kunt u hier genieten van het mooiste moment van de dag.